Του Λουκά Παπαλάμπρου

Τελικά, τίποτα δεν είναι αδύνατο στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το cavallino rampante υπέκυψε στις τάσεις της εποχής, δίνοντας την έγκριση για το πρώτο SUV στην ιστορία της φημισμένης μάρκας από το Maranello.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Louis Camilleri, CEO της εταιρείας, υποστήριξε ότι το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο το 2022 και θα λανσαριστεί με το όνομα Purosangue, το οποίο σημαίνει «καθαρόαιμο». Ένα άτι των δρόμων, ένα υψηλών επιδόσεων SUV που υιοθετεί πλήρως όλα τα χαρακτηριστικά μιας αυθεντικής Ferrari.

«Είμαι ένας παθιασμένος Ferrarista. Αρχικά, απογοητευτικά όταν άκουσα τον όρο SUV στην ίδια φράση με τη λέξη Ferrari. Στη συνέχεια ήμουν σκεπτικός, άλλα όταν είδα τα σχέδια και τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, έγινα ο πιο ενθουσιώδης υποστηρικτής του μοντέλου» δήλωσε ο Camilleri κατά τη διάρκεια της συνάντησης των μετόχων της φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρότι η εταιρεία αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω στοιχεία για το Purosangue, είναι βέβαιο πως θα βασίζεται σε μία νέα αρχιτεκτονική έχοντας τον κινητήρα μπροστά. Το αμάξωμα θα είναι πεντάθυρο με έντονα coupe στοιχεία και διάταξη θέσεων 2+2. Θα τροφοδοτείται από υβριδικό σύνολο, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης