Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Με τις παραδόσεις του πολυαναμενόμενου αμιγώς ηλεκτροκίνητου hatchback να ξεκινούν τον Σεπτέμβριο, η Volkswagen προχώρησε σε μία ασυνήθιστη κίνηση προκειμένου να αξιολογήσει το αυτοκίνητο σε πραγματικές συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιλεγμένοι εργαζόμενοι της VW Sachsen θα δοκιμάσουν 150 μονάδες του ID.3 σε μια περίοδο αρκετών εβδομάδων, παρέχοντας στους μηχανικούς μια σειρά δεδομένων και πληροφοριών σχετικών με την απόδοση και τη λειτουργία του μηχανικού συνόλου, των επιμέρους συστημάτων και της οδικής συμπεριφοράς. 

Οι εργαζόμενοι καλούνται να διανύσουν όσα περισσότερα χιλιόμετρα είναι δυνατόν με τα αυτοκίνητα, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του ID.3. Τα οχήματα θα διατεθούν σε υπαλλήλους των εργοστασίων σε Zwickau, Chemnitz και Dresden.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε ότι στις αρχές του φθινοπώρου θα δούμε στους δρόμους την ειδική έκδοση 1ST Edition, η οποία θα παραχθεί σε 30.000 μονάδες και κοστίζει στη Γερμανία κάτω από 40.000 ευρώ. Τροφοδοτείται με μπαταρία χωρητικότητας 58 KWh κι έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 204 ίππων και 310 Nm ροπής.

Το ID.3 1ST Edition προσφέρεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, με το βασικό να περιλαμβάνει ζάντες 18 ιντσών, θερμαινόμενα καθίσματα και στεφάνη τιμονιού, σύστημα πλοήγησης, διζωνικό κλιματισμό Air Car Climatronic, Light Assist, φυσικό φωνητικό έλεγχο και δυνατότητα φόρτισης της μπαταρίας έως 100 kW (DC) ή 11 kW (AC).

Το 1ST Edition Plus κοστίζει 46.000 ευρώ και διαθέτει επιπλέον 19άρες ζάντες, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα εκκίνησης Keyless Advanced, εξωτερικό πακέτο Style και δύο θύρες USB-C στα πίσω καθίσματα, ενώ το 1ST Edition Max φέρει head-up display επαυξημένης πραγματικότητας, πανοραμική οροφή, καθίσματα με λειτουργία μασάζ, τα συστήματα Travel Assist, Travel Assist, Side Assist και Emergency Assist και ζάντες 20 ιντσών. Το κόστος του δεν υπερβαίνει τα 50.000 ευρώ.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης