Ισχυρότερη, ταχύτερη, με πλούσιο εξοπλισμό και απολαυστική οδική συμπεριφορά. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της νέας Macan GTS, της πιο σπορτίφ έκδοσης του δημοφιλούς compact SUV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από τον V6 .9 biturbo κινητήρα ο οποίος χάρη στις βελτιώσεις αποδίδει 380 ίππους και 520 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο PDK, με τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση να έρχονται σε 4,7 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 260 χλμ./ώρα. 

Νέες ρυθμίσεις έχει η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση (Porsche Active Suspension Management) προς όφελος της οδικής συμπεριφοράς. Η Macan GTS κάθεται χαμηλότερα στο έδαφος κατά 1,5 εκατοστό, φέρει στάνταρ ζάντες 20 ιντσών RS Spyder Design και δισκόφρενα διαστάσεων 360 χλστ. εμπρός και 330 χλστ. πίσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αερανάρτηση και τα carbon κεραμικά φρένα προσφέρονται προαιρετικά. 

Στην καμπίνα ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα με επένδυση Alcantara, το τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι και η μεγάλη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα. Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας περιλαμβάνει πληθώρα συστημάτων και τεχνολογιών υποβοήθησης, με την ποιότητα κατασκευής και τη συναρμογή των υλικών στο σαλόνι να βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Οι παραγγελίες για τη Macan GTS ξεκίνησαν ήδη στη Γερμανία, με την τιμή εκκίνησης στην τοπική αγορά να ορίζεται στα 77.880 ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης