Η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική BMW i7 που συνδυάζει την πολυτέλεια και την ψυχαγωγία παρουσιάσθηκε  στον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεών της εταιρίας Σφακιανάκης ΑΕ. Είναι ένα μοντέλο που σχεδιάστηκε για να κινεί σώμα, καρδιά και μυαλό- προσφέροντας στον οδηγό την απόλυτη αίσθηση τελειότητας. Έχοντας ως στόχο την προβολή της σύμπραξης τέχνης και καινοτομίας ο χώρος φιλοξενούσε το έργο τέχνης Standing Figures του Sean Henry, ο οποίος είναι ίσως ο σημαντικότερος εν ζωή εκπρόσωπος της ρεαλιστικής γλυπτικής στο Ηνωμένο Βασίλειο και το BMW i7, την επιτομή της καινοτομίας στην αυτοκίνηση. 

Εμβληματικές μουσικές επιλογές με κυρίαρχες αυτές των Βαγγέλη Παπαθανασίου, του Ennio Morricone αλλά και του Hans Zimmer, στενού συνεργάτη του BMW Group και πολυβραβευμένου μουσικού, ολοκλήρωναν την αίσθηση αβίαστης υπεροχής που απέπνεαν τα έργα τέχνης αλλά κι αυτό ακριβώς που πρεσβεύει η BMW i7. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Hans Zimmer με την μουσική του έχει επενδύσει πάνω από  100 κινηματογραφικές ταινίες. Έχει  κερδίσει τέσσερα Βραβεία Γκράμι, δύο Βραβεία Όσκαρ, δύο Χρυσές Σφαίρες, ένα Classical BRIT Award και έχει χαρακτηρισθεί ένας από τις μεγαλύτερες ιδιοφυΐες εν ζωή.
Ζούμε σε μια εποχή που η καινοτομία είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε αλλαγή, μια εποχή που οι φωτεινές ιδέες και οι άνθρωποι έχουν τον κεντρικό ρόλο. Στην εκδήλωση που οργάνωσε η BMW Σφακιανάκης, παραβρέθηκαν αρκετοί επίσημοι αλλά και πελάτες της εταιρίας.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης