Το σκάνδαλο με τους αερόσακους της Takata έχει επηρεάσει όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες και τα μοντέλα τους σε παγκόσμιο επίπεδο, με τις ανακλήσεις να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσφατα, η εταιρεία NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, επίσημη αντιπρόσωπος της Νissan στη χώρα μας ανακοίνωσε την ανάκληση 3.469 μονάδων του μοντέλου Tiida, λόγω των ελαττωματικών αερόσακων.

Η ανάκληση αφορά αυτοκίνητα κατασκευής από 2007 έως 2014, στα οποία υπάρχει πιθανότητα αστοχίας στον αερόσακο του οδηγού λόγω αλλοίωσης της πυκνότητας του προωθητικού αερίου μέσα σε ορισμένους αναφλεκτήρες Takata τύπου SDI (Άκαπνος Αναφλεκτήρας Οδηγού). Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων θα ειδοποιηθούν με συστημένες επιστολές από την εταιρεία NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, προκειμένου να προσέλθουν στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο του δικτύου Nissan ώστε να γίνει αντικατάσταση του αναφλεκτήρα αερόσακου οδηγού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας στα τηλέφωνα 210 3489313 και 210 3489438.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης