Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η βρετανική μάρκα διοργανώνει το «Power on Ice», ένα εντυπωσιακό event στον Αρκτικό Κύκλο, σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα και όμορφα μέρη του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη βόρεια Φινλανδία, στα σύνορα με τη Ρώσια, ο πάγος στις λίμνες πυκνώνει όσο πλησιάζει ο βαρύς χειμώνας. Εκεί, ένα ιδιαίτερο circuit αρχίζει να παίρνει μορφή, με την παγωμένη επιφάνεια να μετατρέπεται σε τέλεια πίστα για τα τετρακίνητα αυτοκίνητα.

Το φετινό «Power on Ice» της Bentley θα διεξαχθεί από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου, με τους συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Όλα τα μοντέλα της μάρκας, μεταξύ των οποίων και η Continental GT3-R, είναι διαθέσιμα για μαθήματα στον πάγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δίπλα τους θα βρίσκονται κορυφαίοι εκπαιδευτές, με τον Juha Kankkunen να είναι ένας από αυτούς. Εκτός από τα μαθήματα οδήγησης σε ακραίες συνθήκες, οι συμμετέχοντες διαμένουν σε πολυτελή σαλέ, κάνουν βόλτες με snowmobile και απολαμβάνουν το σαφάρι με έλκηθρα που τραβούν τα σκυλιά ράτσας Χάσκυ.

Στο εντυπωσιακό αυτό event μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε επιθυμεί, αρκεί να έχει τη δυνατότητα να εκταμιεύσει το ποσό των 11.340 ευρώ.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης