Οι δοκιμές της ανανεωμένης Macan συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, καθώς πλησιάζει η ώρα της παγκόσμιας πρεμιέρας. Οι μηχανικοί της Porsche πραγματοποιούν τους τελευταίους ελέγχους, πριν το αυτοκίνητο περάσει την πόρτα του εργοστασίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πολυτελές compact SUV της γερμανικής φίρμας, έχει αναβαθμιστεί τόσο αισθητικά, όσο και μηχανικά, περιλαμβάνοντας νέους προφυλακτήρες, φώτα, ζάντες, σύστημα πολυμέσων, οθόνη, επενδύσεις και διακοσμητικά.

Σημαντικές βελτιώσεις έχουν γίνει στην ανάρτηση και στο σύστημα διεύθυνσης, προς όφελος της οδηγικής συμπεριφοράς και της ποιότητας κύλισης, ενώ πιο ισχυροί είναι οι κινητήρες. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, η Macan θα προσφέρεται μόνο με βενζινοκίνητα σύνολα, με τους diesel να καταργούνται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την Porsche, το αυτοκίνητο συμπεριφέρεται στην άσφαλτο όπως ένα sport car, ωστόσο, διαθέτει και off-road αρετές. Μπορεί να κινηθεί σε δύσβατες διαδρομές και να περάσει από κακοτράχαλους δρόμους, εντυπωσιάζοντας τον οδηγό.

Για να αποδείξει τους ισχυρισμούς της, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένες εικόνες και πλάνα από τις δοκιμές στο Λεσόθο της Ν. Αφρικής, σε υψόμετρο 3.400 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης