Μοναδικά επίπεδα ευρυχωρίας και πρακτικότητας υπόσχεται το νέο Superb Compi, το οποίο αναμένεται στην αγορά στα τέλη του έτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η station έκδοση της ναυαρχίδας της τσεχικής φίρμας, πραγματοποιεί αυτή την περίοδο τις τελικές δοκιμές εξέλιξης, με τον φωτογραφικό φακό να «συλλαμβάνει» το αυτοκίνητο σε δημόσιο δρόμο, με ελάχιστο καμουφλάζ.

Αισθητικά, το Superb Compi διαφοροποιείται από το sedan από τη μεσαία κολόνα και πίσω, με το μήκος να είναι ελαφρώς αυξημένο. Οι πίσω πόρτες είναι ανασχεδιασμένες, όπως και όλο το πίσω τμήμα, στην οροφή έχουν τοποθετηθεί ράγες, ενώ το πορτμπαγκάζ έχει ακόμα μεγαλύτερη χωρητικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καμπίνα έχει ακριβώς την ίδια σχεδίαση με το απλό Superb, με τους επιβάτες των πίσω καθισμάτων να έχουν επιπλέον χώρο για τα πόδια και το κεφάλι τους. Στον εξοπλισμό, θα δούμε όλα τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, όπως το Dynamic Chassis Control (DCC), το σύστημα πολυμέσων με Wi-Fi hotspot, τον κλιματισμό τριών ζωών και την γυάλινη πανοραμική οροφή.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με το Superb sedan, με τους κινητήρες TSI και TDI να παραμένουν ως έχουν.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης