Το πιο σύγχρονο βαφείο στον χώρο της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, μία ολοκαίνουργια μονάδα που καλύπτει τις αυστηρότερες προδιαγραφές Factory 4.0, εγκαινίασε η Lamborghini.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρίσκεται στο εργοστάσιο της ιταλικής φίρμας στη Sant’ Agata της Μπολόνια και η εταιρεία το περιγράφει ως μία αίθουσα ζωγραφικής για εξατομίκευση πολύ υψηλού επιπέδου. Διαθέτει τα πιο προηγμένα τεχνολογικά συστήματα, διακρίνεται για το χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο και τους εργαζομένους με τις εξαιρετικά εξειδικευμένες δεξιότητες.

Το βαφείο της Lamborghini είναι το πρώτο στον κόσμο που ενσωματώνει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. Απασχολούνται 200 άνθρωποι, οι οποίοι εκπαιδεύονταν επί 12 συνεχόμενους μήνες πριν αναλάβουν δράση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, εκεί θα βάφεται η Urus. Τα χρώματα χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες (standard, special, matte και Ad Personam), με το τελευταίο πρόγραμμα να προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα επιλογής αποκλειστικής απόχρωσης.

Φυσικά, όποιο χρώμα και να επιλέξει κάποιος, ακόμη και από τη βασική σειρά, το αποτέλεσμα στο αμάξωμα είναι εκπληκτικό τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και αισθητικής.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης