Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Bugatti W16 Mistral έφτασε στο Τόκιο της Ιαπωνίας ως μέρος της παγκόσμιας περιοδείας της που ξεκίνησε στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Γνωστό για την τεχνολογία αιχμής, την πλούσια κουλτούρα και την εκτενή κληρονομιά του, το Τόκιο είναι η τέλεια πόλη για να αναδείξει το απόλυτο roadster, το οποίο βασίζεται σε πάνω από έναν αιώνα ιστορίας της Bugatti και είναι εμποτισμένο με τις πιο πρόσφατες καινοτομίες σχεδιασμού αυτοκινήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, το roadster W16 Mistral επισκέφτηκε το Ναό Kanda Myojin, έναν αρχαίο ναό στο Τόκιο, και το πάρκο Oishi, με το όρος Fuji σε απόσταση και τη λίμνη Kawaguchi μπροστά. Το αυτοκίνητο σταμάτησε επίσης στο παγκοσμίως αναγνωρισμένο Gora Kadan, ένα πρώην καταφύγιο της αυτοκρατορικής οικογένειας, το οποίο είναι ένας απρόσκοπτος συνδυασμός φύσης, παράδοσης και πολυτέλειας.

Οι εικόνες που έδωσε η Bugatti σε ανάμνηση της επίσκεψης ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακές. Το μαύρο W16 Mistral παρείχε μια έντονη αντίθεση με τις ζωηρές αποχρώσεις του Τόκιο, αναδεικνύοντας τα πάντα για το quad-turbo roadster των 1.578 ίππων.

«Το Τόκιο και η Ιαπωνία ήταν πάντα ένα φυσικό σπίτι για την Bugatti. Η εταιρία μας καθοδηγείται από τις παραδόσεις μας, αλλά πάντα ορίζεται και από τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία, τη μηχανική και το σχεδιασμό. Το W16 Mistral είναι μια ιδανική έκθεση των αξιών μας, που εξελίσσεται από μια μακρά σειρά όμορφων roadster Bugatti, η οποία προωθεί ασύγκριτα επίπεδα απόδοσης και πολυτέλειας», δήλωσε ο Κώστας Ψαρρής, Περιφερειακός Διευθυντής Μέσης Ανατολής και Ασίας της Bugatti.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και τα 99 W16 Mistral πουλήθηκαν αμέσως λόγω της εξαιρετικής ζήτησης από συλλέκτες Bugatti σε όλο τον κόσμο. Μετά την επίσκεψή του στο Τόκιο, το W16 Mistral θα συνεχίσει την παγκόσμια περιοδεία του, με κατεύθυνση τη νησιωτική πόλη-κράτος της Σιγκαπούρης.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης