Μία σειρά φωτογραφιών από τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στο Crewe της Αγγλίας, όπου τη Δευτέρα 11 Μαΐου οι διαδικασίες παραγωγής τέθηκαν εν νέου σε λειτουργία, έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1.700 εργαζόμενοι της Bentley επέστρεψαν στις θέσεις τους, με τον ρυθμό παραγωγής να αυξάνεται σταθερά. Αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε η κατασκευή των Bentayga και Mulsanne, ενώ από τις 18 Μαΐου θα μπουν στη γραμμή παραγωγής οι Continental GT και Flying Spur.

Η Bentley έχει δεχθεί παραγγελίες που καλύπτουν ένα διάστημα 8 μηνών, με την παραγωγή να λειτουργεί για τις επόμενες εβδομάδες στο 50%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την προστασία του προσωπικού, η εταιρεία έχει λάβει 250 μέτρα υγιεινής και κοινωνικής απόστασης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Come Back Stronger».

Η κλίμακα των μέτρων είναι πρωτοφανής για τα δεδομένα μιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Bentley χαρακτηρίζει το σχέδιο έως τη μεγαλύτερη καθημερινή επαγγελματική αλλαγή στην ιστορία.

Τα μέτρα περιλαμβάνουν επτά βασικούς τομείς -την έξοδο από το σπίτι, τη διαδρομή ως τις εγκαταστάσεις, την είσοδο, την προετοιμασία για εργασία, τους χώρους εργασίας, τα διαλείμματα και την έξοδο από το εργοστάσιο- και αφορούν 4.000 ανθρώπους.

Η χρήση μάσκας και γαντιών είναι υποχρεωτική. Στους διαδρόμους, η απόσταση που πρέπει να κρατάει ο ένας από τον άλλο είναι τουλάχιστον 2 μέτρα. Άπαντες θα θερμομετριούνται σε καθημερινή βάση, ενώ θα επιβληθεί μία ρουτίνα καθαρισμού για όλους.

Απαγορεύονται οι χειραψίες και η συγκέντρωση πολλών ατόμων. Κατά την προσέλευση και αποχώρηση οι εργαζόμενοι πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένες διαδρομές κατεύθυνσης.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης