Παρά το βαρύ κλίμα που επικρατεί παγκοσμίως λόγω της πανδημίας του ιού Covic-19, η Audi ανακοίνωσε  παράλληλα με τα οικονομικά και εμπορικά αποτελέσματα της περασμένης χρονιάς το στρατηγικό πλάνο του 2020. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της γερμανικής εταιρείας, μέχρι το τέλος του έτους θα παρουσιάσει 20 νέα ή ανανεωμένα μοντέλα. Μεταξύ αυτών είναι πέντε αμιγώς ηλεκτροκίνητα επιβατικά οχήματα και 4 plug-in hybrid, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των PHEV σε 12. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Dr. Arno Antlitz, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Audi AG, υποστήριξε ότι η πανδημία θα επηρεάσει σημαντικά την παγκόσμια οικονομική κατάσταση και φυσικά τον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. 

«Οι επιπτώσεις της εξάπλωσης του κορωνοϊού είναι αβέβαιες. Η οικονομία θα επηρεαστεί, αλλά δεν γνωρίζουμε πόσο. Βασικός στόχος μας είναι η υγεία των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Επίσης θα προστατεύουμε τη ρευστότητα και συνεπώς τη σταθερότητα της εταιρείας, λαμβάνοντας μέτρα όσον αφορά στις βασικές διαδικασίες» ήταν ορισμένα από τα λόγια του ανώτερου στελέχους της Audi. 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης