Στον πέμπτο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross, την παράσταση έκλεψε ο πολυπρωταθλητής, Παναγιώτης Κουζής, ο οποίος ήταν στην πρώτη θέση μέχρι και τον τελευταίο γύρο του πρώτου σκέλους, ωστόσο μερικά δευτερόλεπτα πριν από τον τερματισμό έσπασε το κέντρο του πίσω τροχού μαζί με το γρανάζι, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει χωρίς να τερματίσει. 
Αυτή η ανατροπή προκάλεσε θλίψη στους θεατές, ενώ προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί. Πολλοί ήταν και εκείνοι που πήγαν στο paddock του Κουζή για να δουν από κοντά την βλάβη.

Ο φωτογράφος του core, John Stelios, «έπιασε» ακριβώς τη στιγμή που σπάει το γρανάζι της αλυσίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στον αγώνα του Πύργου η ομάδα μου και εγώ ήμασταν έτοιμοι να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση, αλλά μια ατυχία στο πρώτο σκέλος με έβγαλε εκτός αγώνα. Είμαι χαρούμενος γιατί δεν είχα κάποια σοβαρή πτώση και η ομάδα μου δούλεψε τέλεια στις δύσκολες καταστάσεις που περάσαμε» αναφέρει ο Παναγιώτης στο core.Ο μηχανικός του Κουζή, Μενέλαος Κοντογιάννης αναφέρει στο core: «Έσπασε το κέντρο και το πίσω γρανάζι του τροχού, με αποτέλεσμα να κάνει ζημιά στο ψαλίδι, άγνωστο αν είχε κάνει και στο κιβώτιο ταχυτήτων, οπότε για να μην το ρισκάρουμε προτιμήσαμε να κάνουμε αλλαγές στο δεύτερο μηχανάκι που έχει για τις προπονήσεις για να μπορέσει να τρέξει στο δεύτερο σκέλος. Αλλάξαμε πίσω και μπροστά ανάρτηση, τιμονόπλακες και χειριστήρια, ρόδες και κουστούμι».


Στο δεύτερο σκέλος έβαλε την καινούργια ζεβρέ στολή του και κέρδισε.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δες τον να καβαλάει τo CRF 450 με το μοναδικό του επιθετικό style στο coremag.gr!

 

 

Επιμέλεια: Όλγα Φωτιάδου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης