Ένα εντυπωσιακό κτήριο που διακρίνεται για την υψηλή αισθητική, τον καινοτόμο εξωτερικό σχεδιασμό, το μοναδικό στυλ των εσωτερικών χώρων και το μεγάλο ύψος, ετοιμάζει η βρετανική εταιρεία πολυτελών αυτοκινήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατασκευάζεται σε συνεργασία με τη G&G Business Developments και θα αποτελέσει το υψηλότερο συγκρότημα κατοικιών στο Μαϊάμι. Τα θεμέλια του ουρανοξύστη έχουν ήδη μπει και σύντομα θα ξεκινήσει η ανέγερσή του.

Βρίσκεται στον αριθμό 300 της οδού Biscayne Boulevard Way, δίπλα από το ξενοδοχείο InterContinental, θα έχει ύψος 250 μέτρων και 66 ορόφους, περιλαμβάνοντας συνολικά 391 διαμερίσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τιμές για την αγορά ενός διαμερίσματος εμβαδού 65 τ.μ. στους πρώτους ορόφους ξεκινούν από τα 750.000 δολάρια. Αυτά που βρίσκονται στους υψηλότερους ορόφους και έχουν εμβαδό 1.770 τ.μ. κοστίζουν πάνω από 50 εκατομμύρια, διαθέτοντας από ιδιωτικές πισίνες έως γυμναστήρια και ιδιωτικό ασανσέρ.  

Στον 55ο όροφο θα κατασκευαστεί μία μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα με απίστευτη θέα στην πόλη και στον ωκεανό. Το design του κτηρίου, τον χώρο υποδοχής και όλους τους εσωτερικούς χώρους έχει αναλάβει η ομάδα σχεδίασης της Aston Martin, με επικεφαλής τον Marek Reichman.

Τα εγκαίνια του λαμπερού ουρανοξύστη θα γίνουν το 2022 και όπως υποστηρίζουν η βρετανική φίρμα και ο κατασκευαστής, τα μισά διαμερίσματα έχουν ήδη πουληθεί.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης