Στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, που ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαρτίου, η Koenigsegg παρουσίασε δύο νέα υπέροχα μοντέλα, την Agera RS και την Regera.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για δύο υπέρ-αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, που ακολουθούν την «ακραία» σχεδιαστική φιλοσοφία της σουηδικής φίρμας και απευθύνονται σε ελάχιστους και πάμπλουτους κυρίους. Η εταιρεία έχει λάβει ήδη τις πρώτες παραγγελίες, με το χρόνο παράδοσης να είναι 18 μήνες.

Όπως αποκάλυψαν οι κύριοι Andreas Petre και Tariq Ali, διευθυντές πωλήσεων της φίρμας, αμέσως μετά την παραγγελία, ο πελάτης δέχεται ένα e-mail από την Koenigsegg ώστε να διαλέξει το χρώμα που επιθυμεί για το αυτοκίνητό του. Η απάντηση που θα στείλει πρέπει να είναι οριστική, καθώς αν μέσα στον 1,5 χρόνο που μεσολαβεί μέχρι να το παραλάβει, επιθυμεί να αλλάξει το χρώμα, τότε πρέπει να πληρώσει 60.000 ευρώ, επιπλέον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ο χρόνος αναμονής αυξάνεται κατά 3 μήνες, καθώς κάθε μονάδα κατασκευάζεται στο χέρι και τα χρώματα είναι ειδικά επεξεργασμένα. Βέβαια, αυτοί που τα αγοράζουν δεν έχουν καμία ανάγκη από χρήματα, οπότε μπροστά στο 1+ εκατομμύριο ευρώ, τα 60.000 είναι ψίχουλα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης