Η βρετανική φίρμα προχώρησε σε μια σειρά αναβαθμίσεων για το δημοφιλές premium crossover, προσφέροντας σε οδηγό και επιβάτες υψηλού επιπέδου τεχνολογικές εμπειρίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Evoque εξοπλίζεται με μια οθόνη αφής 10,2 ιντσών που ενσωματώνει το καινούργιο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας InControl Touch Pro. Μέσω αυτού, ο χρήστης έχει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου και απεριόριστες δυνατότητες σύνδεσης. Η Range Rover κάνει λόγο για ένα infotainment ισάξιο των κορυφαίων smartphone και tablet, με δυνατότητα αναδιάταξης και παραμετροποίησης των γραφικών ανάλογα με τις προτιμήσεις του οδηγού.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 5 χρόνια παραγωγής και τις 520.000 πωλήσεις του Evoque, δημιουργήθηκε με συλλεκτική έκδοση με τα διακριτικά Ember. Διακρίνεται για το μαύρο χρώμα Santorini Black, την κόκκινη οροφή και τις κόκκινες λεπτομέρειες, τις μαύρες ζάντες 20 ιντσών και τις σκούρες απολήξεις της εξάτμισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ίδιο μοτίβο ακολουθείται και στο εσωτερικό, με τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα να συνδυάζονται αρμονικά με τις κόκκινες ραφές και τα αντίστοιχα πατάκια. Το Range Rover Evoque Ember Limited Edition θα διατεθεί σε επιλεγμένες αγορές και σε περιορισμένο αριθμό μονάδων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης