Τον περασμένο μήνα, η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε το πρώτο παγκοσμίως σύστημα πλήρους αυτόματης οδήγησης «Full Self-Driving», κάνοντας και μία επίδειξη των δυνατοτήτων σε μεικτές συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες ημέρες αργότερα, ανακοίνωσε ότι εξελίσσει μία ολοκαίνουργια μπαταρία η οποία θα μπορεί να λειτουργήσει για 1,6 εκατ. χιλιόμετρα. Σύμφωνα με τον Elon Musk, η μπαταρία βρίσκεται ήδη στο στάδιο των δοκιμών και δεν αποκλείεται να περάσει στην παραγωγή το επόμενο έτος.

Τώρα, έγινε γνωστή μία πρωτοποριακή λειτουργία η οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμη στο Model 3 και στη συνέχεια στα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας της. Το λογισμικό του αυτοκινήτου θα μπορεί να εντοπίζει οποιοδήποτε μηχανικό πρόβλημα και θα προβάλλει αναλυτικές πληροφορίες στον οδηγό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εντυπωσιακό ωστόσο, είναι, ότι, θα δίνει αυτόματα εντολή στον επίσημο αντιπρόσωπο που έχει επιλέξει ο κάτοχος, ενημερώνοντάς τον για το πρόβλημα και, την ίδια στιγμή, το λογισμικό θα κάνει την παραγγελία για το ανταλλακτικό ή τα ανταλλακτικά που χρειάζονται αντικατάσταση.

Με αυτόν τον τρόπο, ο ιδιοκτήτης του Tesla θα γλυτώνει κόπο και χρόνο. Το μόνο που θα χρειάζεται να κάνει είναι να επικοινωνήσει με το εξουσιοδοτημένο συνεργείο για την ημέρα και την ώρα που επιθυμεί να πραγματοποιηθεί το service.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης