Τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο στα οχήματά τους και μάλιστα χωρίς κόστος, προσφέρει η Suzuki στους κατόχους των μοντέλων της γκάμας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος θα βρίσκεται σε ισχύ έως τις 31 Ιουλίου 2020, περιλαμβάνει 12 βασικά τεχνικά σημεία και αφορά όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκίνητων της ιαπωνικής μάρκας, ανεξαρτήτως τύπο μοντέλου ή ηλικίας. 

Οι έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί του επισήμου δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki θα πραγματοποιήσουν λεπτομερή έλεγχο στα εξαρτήματα και στα συστήματα ασφάλειας και άνεσης κάθε οχήματος. Σε περίπτωση που χρειαστούν περαιτέρω εργασίες για τη συντήρηση ή την επισκευή του οχήματός, η εταιρεία προσφέρει επιπλέον προνόμια, όπως:

– Προσφορά έως 30% σε ανταλλακτικά service ή επισκευών. Το ποσοστό της έκπτωσης διαμορφώνεται ανάλογα με την ηλικία του οχήματος ενώ, εξαιρούνται τα ανταλλακτικά φανοποιίας, τα ελαστικά και τα αξεσουάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Απολύμανση και καθαρισμός του συστήματος A/C και αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας σε προνομιακή τιμή, εξασφαλίζοντας αντιβακτηριδιακή προστασία, προστασία κατά της σκόνης, της γύρης και των οσμών, καθώς και μεγιστοποίηση της απόδοσης του συστήματος κλιματισμού.

Επιπλέον, μέσω του προγράμματος «Drive ’n Smile», παρέχονται:

• 5 Xρόνια Εγγύηση
• 5 Χρόνια Δωρεάν Οδική Βοήθεια
• Υπηρεσίες Υπενθύμισης και Online Ραντεβού για Service
• Πρόσβαση στη διαδικτυακή πλατφόρμα mySuzuki
• Τη σιγουριά των εξειδικευμένων τεχνιτών SuzukiHybridExperts

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης