Στις αρχές του 2020 θα εγκαινιαστεί στην καρδιά της Βαρκελώνης το Seat Casa, ένας πρωτοποριακός χώρος, ο οποίος αποτελεί φόρο τιμής στην πρωτεύουσα της Καταλονίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κτήριο της ισπανικής φίρμας βρίσκεται στη γωνία Paseo de Gracia και Avenida Diagonal, καλύπτει έκταση 2.600 μ2 και εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους. Το όνομα Casa Seat είναι εμπνευσμένο από εμβληματικά κτήρια της πόλης, όπως τα Casa Batlló, Casa Milà και Casa Fuster.

Στόχος της εταιρείας, είναι ο πολυχώρος να ενσωματωθεί στην πολιτιστική ατζέντα της πόλης, φιλοξενώντας συναυλίες, εκθέσεις τέχνης, pop up stores και όλα τα είδη εκδηλώσεων και πολιτιστικών εκφράσεων για την προώθηση και την ενίσχυση του ταλέντου τόσο των νέων όσο και των καθιερωμένων δημιουργών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πολίτες θα έχουν πρόσβαση σε όλους τους χώρους, από το εστιατόριο και τα καφέ, έως τις αίθουσες εργασίας, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες.

«Η Βαρκελώνη αποτελεί την έδρα της Seat από το 1950, οπότε και ιδρύθηκε. Η Casa Seat θα είναι το σπίτι όλων των κατοίκων της Βαρκελώνης αλλά και των φιλοξενούμενων φίλων της μάρκας, όπου θα μπορούν να ανακαλύψουν την κινητικότητα του μέλλοντος, καθώς και ένα σημείο συνάντησης για την πολιτιστική ατζέντα της πόλης. Η ημέρα των εγκαινίων θα είναι από τις πιο ξεχωριστές στιγμές στο πλαίσιο της 70ης επετείου της μάρκας», δήλωσε ο πρόεδρος της αυτοκινητοβιομηχανίας, Luca de Meo.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης