Του Λουκά Παπαλάμπρου

Είναι ένας από τους κορυφαίους οδηγούς αγώνων στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Έχει κερδίσει δύο φορές το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και τα τελευταία χρόνια είναι ο κύριος δοκιμαστής της Porsche.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Walter Rohrl ή αλλιώς η «ιδιοφυία των τροχών», όπως τον είχε αποκαλέσει χαϊδευτικά ο Niki Lauda, είναι αυτός που δοκιμάζει όλα τα νέα μοντέλα της φημισμένης γερμανικής φίρμας. Κάθε αυτοκίνητο επιδόσεων περνά από τα χέρια του, προκειμένου να δει που χρειάζεται βελτίωση.

Οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο 74χρονος μπήκε στο Hockenheimring με τη νέα «καυτή» έκδοση της Porsche Cayenne Coupe. Ο Rohrl πραγματοποίησε αρκετούς γύρους στην πίστα, αξιολογώντας την κορυφαία έκδοση του μοντέλου με τους 640 ίππους.

Όπως ανέφερε, αυτό το αυτοκίνητο επαναπροσδιορίζει την έννοια του όρου SUV, δίνοντας την αίσθηση ότι οδηγείς supercar

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πιο «καυτή» έκδοση του premium μοντέλου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τους επόμενους μήνες. Δεν γνωρίζουμε τι διακριτικά θα φέρει, ούτε ποιος κινητήρας βρίσκεται κάτω από το καπό. Το μόνο που αναφέρει η εταιρεία είναι ότι πατάει σε ζάντες 22 ιντσών, φέρει πολλές βελτιώσεις σε πλαίσιο και συστήματα ελέγχου και είναι απόλυτα ισορροπημένο.

Ακόμα και σε πολύ γρήγορες στροφές παραμένει εξαιρετικά σταθερό, η συμπεριφορά του είναι ακριβής και ο ήχος της εξάτμισης από τιτάνιο μαγευτικός.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο αυτό που πέτυχε η Porsche Cayenne

«Έκρηξη» πωλήσεων για την Porsche

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης