Αν έχετε στην κατοχή σας ένα μοντέλο της γαλλικής φίρμας χρονολογίας πέντε ετών και άνω και επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε ένα βασικό service με το ελάχιστο κόστος, αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσω του προγράμματος «ServiceGO», η Peugeot προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς αναλώσιμων ανταλλακτικών απαραίτητων για την καλή λειτουργία του οχήματος, καθώς και έναν λεπτομερή τεχνικό έλεγχο με συνολικό κόστος μόλις 135€. Η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., εργασία και ανταλλακτικά.

Όλα τα ανταλλακτικά είναι σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του κατασκευαστή και καλύπτονται με 12 μήνες εργοστασιακή εγγύηση καθώς και 12 μήνες εγγύηση εργασιών, με γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας.

Επιπλέον, για όλους τους χρήστες του προγράμματος συντήρησης «ServiceGO», η εταιρεία προσφέρει δωρεάν οδική βοήθεια για ένα έτος σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο μόνο στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών και απευθύνεται σε ιδιώτες. Δεν αφορά τα μοντέλα Expert και Boxer, καθώς και αυτά που εφοδιάζονται με κινητήρες diesel.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης