Με γοργούς ρυθμούς προχωρά το πρόγραμμα εξηλεκτρισμού της γκάμας της γερμανικής φίρμας, με την εταιρεία να έχει στα σκαριά πλειάδα νέων μοντέλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι το 2021, η Opel θα προσφέρει οκτώ καινούργια ηλεκτρικά και plug-in hybrid οχήματα. Η αρχή θα γίνει με τα Corsa-e και Grandland X Hybrid4, στη συνέχεια θα ακολουθήσουν η ηλεκτροκίνητη έκδοση του Vivaro και η αντίστοιχη EV εκδοχή του διαδόχου του Mokka X.

Επίσης, θα δούμε τα ηλεκτρικά Combo, Combo Life, Zafira Life και Astra. Στόχος της μάρκας είναι να έχει εξηλεκτριστεί όλη η σειρά των μοντέλων μέχρι το 2024.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή η προϊοντική γκάμα θα μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τους φιλόδοξους στόχους μας για τη μείωση των εκπομπών ρύπων στην Ευρώπη. Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί απαραίτητο συστατικό στοιχείο για κάτι τέτοιο. Επιπλέον, οι υπερσύγχρονοι και αποδοτικοί θερμικοί κινητήρες μας, καθώς και η εξέλιξη της τεχνολογίας κυψελών καυσίμου θα συμβάλλουν ουσιαστικά στη μελλοντική βιωσιμότητα και διαχρονικότητα της εταιρείας», δήλωσε ο επικεφαλής της Opel, Michael Lohscheller.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης