Τα βασικά χαρακτηριστικά του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της νέας γενιάς του μεγάλου πολυτελούς τετράθυρου sedan, έδωσε στη δημοσιότητα η Porsche, λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εσωτερικό της νέας Panamera είναι σχεδιασμένο και εξοπλισμένο ώστε να ικανοποιεί κάθε απαίτηση του οδηγού και των επιβατών. Στο κέντρο της κονσόλας δεσπόζει η τεράστια οθόνη υψηλής ανάλυσης 12,3 ιντσών του συστήματος Porsche Communication Management (PCM). Η οθόνη είναι ισάξια ενός tablet τελευταίας γενιάς και μέσω αυτής ελέγχονται όλες οι λειτουργίες.

Το infotainment ενσωματώνει απεριόριστες εφαρμογές, η οθόνη προσαρμόζεται ανάλογα με το τι επιθυμεί ο χρήστης, περιλαμβάνει ασύρματο χειρισμό κάποιων λειτουργιών, δορυφορική πλοήγηση και WiFi hotspot. Φυσικά, μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε smartphone ή Apple Watch, δίνοντας τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να έχει συγκεκριμένα δεδομένα του αυτοκινήτου στο κινητό του τηλέφωνο ή στο «έξυπνο» ρολόι και να τα χειρίζεται από απόσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, υπάρχει το Multitouch Operation το οποίο αντιδρά ταχύτερα στις κινήσεις των χεριών, ενώ το Navigation and Infotainment Servises διαθέτει online σύστημα πλοήγησης με Google Earth και Street View. Μέσω αυτού ο κάτοχος μπορεί να λαμβάνει όλες τις πληροφορίες για τις πτήσεις σε αεροδρόμια, τους χρόνους άφιξης, αναχώρησης και τις καθυστερήσεις, ακόμα και τις διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης στο παρκινγκ του αεροδρομίου.

Οι επιβάτες μπορούν να διασκεδάσουν από το «Jukebox» με τον ενσωματωμένο σκληρό δίσκο χωρητικότητας 10 GB ή το CD-DVD player. Τέλος, συναντάμε το Connect App Services για την οργάνωση του ταξιδιού, με πληροφορίες από τη διαδρομή, έως το ξενοδοχείο και τα εστιατόρια.

Διαβάστε επίσης: Porsche Panamera 2017: Το ταχύτερο πολυτελές sedan στον κόσμο


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης