Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ξεκινήσει σε 160 αγορές παγκοσμίως, το λανσάρισμα του ολοκαίνουριου Range Rover. Όπως και η προηγούμενη γενιά, έτσι και αυτή θα είναι διαθέσιμη και σε έκδοση Sport, έχοντας πιο δυναμικά και σύγχρονα σχεδιαστικά στοιχεία.

Η βρετανική φίρμα εξελίσσει αυτή τη περίοδο το νέο Range Rover Sport, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί προς τα τέλη του 2013. Αισθητικά, έχει αρκετές διαφορές με τη συμβατική έκδοση, με τους σχεδιαστές της Land Rover να υιοθετούν πολλά στοιχεία από το Evoque, κυρίως στο εμπρός τμήμα. Όπως φαίνεται και από την πρώτη ψηφιακή φωτογραφία, το αμάξωμα έχει σπορτίφ χαρακτηριστικά, όντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά πολυτελή SUV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, δεν αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με το απλό Range Rover, εκτός από κάποιες λεπτομέρειες που θα τονίζουν το σπορ χαρακτήρα του. Κάτω από το καπό θα φέρει ένα καινούριο V6 Turbo diesel, ένα επίσης υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα V8, αλλά και ένα κινητήρα βενζίνης V8 turbo, με απόδοση άνω των 500 ίππων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης