Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Από ένα MX-5 και μάλιστα στην ειδική έκδοση «100th Anniversary Special Edition» θα λάβουν 50 άνθρωποι που προσέφεραν πολύτιμη βοήθεια σε συνανθρώπους μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Mazda Heroes», η Mazda Βόρειας Αμερικής ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει από ένα αυτοκίνητο σε 50 άξιους ανθρώπους που μέσω διάφορων ενεργειών ή της δουλειάς τους κατέβαλαν προσπάθειες προκειμένου να βοηθήσουν όσους είχαν ανάγκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα έχει άμεση σχέση με την πανδημία του κορωνοϊού αλλά δεν αφορά μόνο τους εργαζομένους στην υγειονομική περίθαλψη. Όπως αναφέρει η εταιρεία, ήρωας της καθημερινότητας μπορεί να είναι ένας δάσκαλος που προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει γράμματα τα παιδιά από απόσταση ή ένας διανομέας προστατευτικού εξοπλισμού για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Για λάβει μέρος κάποιος στον διαγωνισμό, πρέπει να στείλει στη Mazda μέχρι τις 25 Οκτωβρίου ένα βίντεο μικρής διάρκειας με την ιστορία του. Οι «50 ήρωες» που θα λάβουν το αυτοκίνητο θα ανακοινωθούν στις 2 Δεκεμβρίου.

Το ΜΧ-5/Miata 100th Anniversary Special Edition είναι βαμμένο στο αποκλειστικό λευκό χρώμα «Snowflake White Pearl Mica», φέρει κόκκινη οροφή, αντίστοιχης απόχρωσης δερμάτινα καθίσματα, λογότυπα με την επέτειο των 100 χρόνων της μάρκας και εξατομικευμένα διακοσμητικά.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης