Τρεις νέες εκδόσεις θα παρουσιάσει στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι η Jeep. Στο επίκεντρο του περιπτέρου της θα είναι το νέο Jeep Grand Cherokee SRT White Edition, μια περιορισμένη έκδοση αποκλειστικά διαθέσιμη σε λευκό χρώμα, η οποία εφοδιάζεται με κινητήρα 6.4 λίτρων ΗΕΜΙ V8, ο οποίος αποδίδει 468 ίππους και παράγει 624Nm ροπής. Η έκδοση αυτή θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία στην Ευρώπη τον Οκτώβριο του 2012.

Το θρυλικό και διαχρονικό Wrangler θα παρουσιαστεί σε μία νέα έκδοση με την ονομασία Wrangler Moab, όνομα που προέρχεται από τη φημισμένη για extreme sports ομώνυμη περιοχή. Η νέα αυτή έκδοση ξεχωρίζει από τη σκληρή οροφή βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος, τις 17άρες ζάντες με ελαστικά εκτός δρόμου και το ενισχυμένο μαρσπιέ. Εφοδιάζεται με τους κινητήρες πετρελαίου 2.8L turbo και βενζίνης 3.6L V6 Pentastar και αποτελεί σημείο αναφοράς για τις off road επιδόσεις του χάρη στο νέο πίσω μπλοκέ διαφορικό «Trac Lock». Θα λανσαριστεί στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2013 σε 2πορτη και 4πορτη έκδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την οικογένεια της Jeep θα συμπληρώσει η νέα «premium» έκδοση Compass Overland με τις μοναδικές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και το πολυτελές δερμάτινο εσωτερικό. Εφοδιάζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα πετρελαίου 2.2 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 163 ίππους και παράγει 320Νm ροπής, με δυνατότητα κίνησης στους εμπρόσθιους τροχούς ή στους τέσσερις τροχούς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης