Το απόλυτο cabrio αυτοκίνητο, το hypercar των ονείρων, αυτό που κάθε λάτρης των τεσσάρων τροχών θα ήθελε να οδηγήσει έστω και μία φορά, είχε την ευκαιρία να απολαύσει ο Sebastian Vettel.

O Γερμανός πιλότος της Scuderia Ferrari πρωταγωνιστεί στο προωθητικό video της ιταλικής φίρμας για τη LaFerrari Aperta. Απολύτως λογικό βέβαια, καθώς μαζί με τον Kimi Raikkonen είναι, ίσως, οι καταλληλότεροι για να πιέσουν στο όριο και να αναδείξουν τις αρετές του πανέμορφου, θελκτικού, εξωτικού και πανίσχυρου αυτοκινήτου.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Aperta δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της 70ης επετείου από την κυκλοφορία της πρώτης Ferrari. Θα κατασκευαστεί σε μόλις 209 μονάδες, με την τιμή εκκίνησης να ορίζεται σε 1,8 εκατ. ευρώ χωρίς τους φόρους. Φυσικά, όλες έχουν ήδη πωληθεί σε επιλεγμένους πελάτες.

Διατίθεται τόσο με υφασμάτινη οροφή όσο και με αφαιρούμενη carbon, έχοντας αναβαθμίσεις στο πλαίσιο προκειμένου η στρεπτική ακαμψία να διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα με την κλειστή LaFerrari.

Τροποποιήσεις έγιναν και στην αεροδυναμική, με τα μηχανικά μέρη να παραμένουν ίδια. Τροφοδοτείται από τον V12 6,3 λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα, ο οποίος σε συνδυασμό με το υβριδικό σύστημα KERS αποδίδει 963 ίππους και 900 Nm ροπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης