Η Evora 400 είναι το ισχυρότερο και πιο γρήγορο μοντέλο παραγωγής που έχει βγει ποτέ από το εργοστάσιο της εταιρείας, στο Norfolk της Αγγλίας.

Βασίζεται στην έκδοση S, αλλά είναι πιο ελαφριά κατά 45 κιλά, φέρει σφυρήλατες ζάντες 19 ιντσών μπροστά και 20΄΄ πίσω, αεροτομή τριών σημείων, τιμόνι από μαγνήσιο, αλουμινένιο σασί, σπορ ανάρτηση, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και πλήρως αναβαθμισμένο εσωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τροφοδοτείται από τον V6 3.5 supercharged κινητήρα, απόδοσης 400 ίππων και 410 Nm ροπής, με τα 0-100 να έρχονται σε 4,2 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 300 χλμ./ώρα. Η βρετανική φίρμα υποστηρίζει ότι, η Evora 400 είναι ένα από το πιο απολαυστικά αυτοκίνητα στην κατηγορία, προσφέροντας στους οδηγούς μοναδικές στιγμές, τόσο στον δημόσιο δρόμο, όσο και στην πίστα.

Οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον πρώτο που την παρέλαβε να είναι ο Daniel Craig. Ο διάσημος ηθοποιός την έκανε δική του πριν καν ξεκινήσει η μαζική παραγωγή, με την εταιρεία να κατασκευάζει μια on-off έκδοση αποκλειστικά γι’ αυτόν.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος      

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης