Στις 16 Σεπτεμβρίου του 1908, βγήκε από τις εγκαταστάσεις της General Motors στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, το πρώτο αυτοκίνητο της εταιρείας. 107 χρόνια μετά, ο αμερικανικός κολοσσός έφτασε στην παραγωγή 500.000.000 οχημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η GM γιορτάζει το μεγαλύτερο επίτευγμα στην ιστορία της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, ευχαριστώντας όλους τους πελάτες της σε κάθε γωνιά της γης για την εμπιστοσύνη που δείχνουν. Καμία άλλη εταιρεία μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να πλησιάσει αυτό το νούμερο.

Σε μια ειδική εκδήλωση στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ντιτρόιτ, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της GM γιόρτασαν την επιτυχία τους, με την CEO, Mary Barra και τον πρόεδρο της GM North America, Alan Batey, να βραβεύουν τον Trent Brining, βετεράνο του πολέμου στο Ιράκ και παρασημοφορημένο με το μετάλλιο Purple Heart, προσφέροντάς του ένα καινούργιο Chevrolet Malibu 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η αμερικανική φίρμα γιόρτασε τρία σημαντικά γεγονότα, καθώς ήταν η πρώτη που τοποθέτησε V8 κινητήρα σε αυτοκίνητο παραγωγής, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και αερόσακο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης