Το κίτρινο Fiat 500 μοντέλο του 1970 που δημοσιεύει σήμερα το zougla.gr ανήκει στον Σπύρο Ρομποτή ο οποίος μας έστειλε την φωτογραφία του αγαπημένου του αυτοκινήτου. Ένα μοναδικό διαχρονικό μοντέλο που το βλέπουμε συχνά και στους ελληνικούς δρόμους και οι κάτοχοί του το λατρεύουν όσο τίποτα άλλο…

Όπως μας γράφει ο Σπύρος, το Fiat 500 λειτουργεί κανονικά χωρίς προβλήματα. Ωστόσο τον προβληματίζει αυτά που μας συμβαίνουν καθώς όπως λέει, σε λίγο καιρό και αυτό θα θεωρείται είδος πολυτελείας για το ελληνικό κράτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη φωτογραφία που βλέπετε, το λιλιπούτειο αυτοκίνητο…  ξεκουράζεται στην Λευκάδα το έτος 2007, μετά από μεγάλο ταξίδι σε όλη την βόρεια Ιταλία (έφτασε στα σύνορα με Γαλλία και Αυστρία). Από τη Βενετία βρέθηκε στην Ηγουμενίτσα, έπειτα στη Λευκάδα για να κατέβει σιγά σιγά στην Αθήνα. Στο κοντέρ έγραψε 1.600 χιλιόμετρα σε 15 ημέρες.

Του ευχόμαστε να ευχαριστιέται τις βόλτες και τις μοναδικές στιγμές που ζει μαζί του…

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κίτρινο Fiat 500 ξεκουράζεται…

*Αν έχετε και εσείς μια εντυπωσιακή φωτογραφία με θέμα το αυτοκίνητο ή τη μοτοσικλέτα και θέλετε να δημοσιευτεί στο zougla.gr, μπορείτε να τη στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση automoto@zougla.gr με την ένδειξη «για τη φωτογραφία της ημέρας»

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης