Την πρώτη ευκαιρία να απολαύσουμε όλοι την εντυπωσιακή 559XX Evolution έδωσε πρόσφατα η Ferrari, με την παρουσίαση του αγωνιστικού αυτοκινήτου στην πίστα της Suzuka. Το εκπληκτικό super car είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη παραγωγή και πωλείται σε ειδικούς πελάτες της ιταλικής φίρμας.

Οι ιδιοκτήτες το οδηγούν σε διάφορες πίστες, όπως του Nurburgring, του Paul Ricard, του Mugello και άλλων, στο πλαίσιο των event που διοργανώνει η Ferrari. Η εταιρεία αναλαμβάνει πλήρως τη συντήρηση και τη μεταφορά των αυτοκινήτων, με τους πελάτες να εξασκούνται με τη βοήθεια των επαγγελματιών της Scuderia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 599XX Evolution τροφοδοτείται από έναν V12 κινητήρα, με ισχύ 750 ίππων, με τις εξατμίσεις να βρίσκονται στο πλάι και το κιβώτιο ταχυτήτων να έχει ρυθμίσεις από τη F1. Κορυφαία τεχνολογία διαθέτει και το αμάξωμα, με την αεροτομή να λειτουργεί όπως αυτή των μονοθέσιων, προσφέροντας επιπλέον κάθετη δύναμη και τελική ταχύτητα.

Τα ελαστικά που φοράει είναι κατασκευασμένα από την Pirelli, ειδικά για το αυτοκίνητο, με την αεροτομή, το διαχύτη και τα spoiler να προσφέρουν διαφορετική κάθετη δύναμη, ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης.

Πάρτε μια γεύση από την εντυπωσιακή 599XX Evolution στην πίστα της Suzuka

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης