Έπειτα από την επιβεβαίωση της παραγωγής του Q8, η γερμανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser εικόνες της πρωτότυπης εκδοχής του νέο μεγάλου coupe SUV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Q8 E-tron concept θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση του Ντιτρόιτ, που ανοίγει τις πύλες της στις 8 Ιανουαρίου, με την έκδοση παραγωγής να είναι έτοιμη το 2018. Τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας Audi, είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο και ακολουθεί πιο δυναμική και σπορτίφ σχεδιαστική φιλοσοφία, στα βήματα των X6 και GLE Coupe.

Διακρίνεται για την επιβλητική μάσκα πλούσια σε χρώμιο, το καπό με το έντονα νεύρα, την κεκλιμένη οροφή, τα φουσκωμένα φτερά και το μυώδες πίσω τμήμα. Το εσωτερικό θα είναι όμοιο με αυτό του επικείμενου A8, κάνοντας χρήση των πιο high-tech τεχνολογιών. Όλο το ταμπλό είναι ψηφιακό και δεν περιλαμβάνει ούτε ένα διακόπτη, προσφέροντας σε οδηγό και επιβάτες μια μοναδική εμπειρία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κίνηση φροντίζουν προηγμένοι ηλεκτροκινητήρες που λαμβάνουν ενέργεια από νέας γενιάς μπαταρίες, εξασφαλίζοντας επιδόσεις και αυτονομία άνω των 500 χιλιομέτρων.

Δείτε όλα τα νέα μοντέλα της Audi


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης