Το πολυαναμενόμενο Α110 αποκαλύφθηκε επίσημα, με τη γαλλική εταιρεία να δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του κεντρομήχανου σπορ coupe.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο βασίζεται στο πρωτότυπο Vision, είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και έχει χαμηλό κέντρο βάρους, προς όφελος της οδηγικής απόλαυσης. Τοποθετείται απέναντι από την Porsche 718 Cayman και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία στους οδηγούς.

Οι μηχανικοί της Alpine έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην εικόνα, την αεροδυναμική και το στήσιμο, δημιουργώντας ένα καθαρόαιμο σπορ αυτοκίνητο, το οποίο είναι ιδανικό για καθημερινές μετακινήσεις όπως ισχυρίζονται. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εταιρεία, τροφοδοτείται από ένα τετρακύλινδρο turbo κινητήρα απόδοσης 250 ίππων περίπου, με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το διθέσιο A110 διαθέτει δύο εξαιρετικά ελαφριά μπάκετ καθίσματα, τα οποία παρέχουν την τέλεια πλευρική στήριξη. Το καθένα ζυγίζει 13,1 κιλά και είναι επενδυμένο με καπιτονέ δέρμα υψηλής ποιότητας για τη βέλτιστη άνεση οδηγού και συνοδηγού.

Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών χρωμάτων (λευκό, μαύρο και μπλε), με τις παραδόσεις να ξεκινούν το καλοκαίρι. Αναλυτικές λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο και τα χαρακτηριστικά του θα δοθούν στην έκθεση της Γενεύης, όπου θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης