Συνήθως, τα εξωτικά αυτοκίνητα τύπου Pagani, Ferrari, Bugatti, McLaren και Koenigsegg, ανήκουν σε πάμπλουτους συλλέκτες γένους αρσενικού. Σπάνια βλέπουμε γυναίκες να έχουν στην κατοχή τους hypercars.

Η εντυπωσιακή Carina Lima, πρώην μοντέλο να νυν οδηγός αγώνων, εθεάθη με μια Koenigsegg One:1 στους δρόμους του Μονακό, μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλων. Φορώντας γόβες και ένα καυτό σορτσάκι που τόνιζε τα υπέροχα πόδια της, η 37χρονη έκανε βόλτες με το σπάνιο υπέρ-αυτοκίνητο της σουηδικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο έχει αριθμό σασί #106 και αποτέλεσε το αυτοκίνητο εξέλιξης της εταιρείας. Ουσιαστικά, ήταν το πρωτότυπο μέσω του οποίου έγιναν οι δοκιμές για την ολοκλήρωση των προδιαγραφών των έξι μονάδων παραγωγής. Πέρυσι, είχε παραδοθεί από την Koenigsegg στην αντιπροσωπεία SuperVettura με έδρα το Λονδίνο, η οποία το είχε βγάλει προς πώληση έναντι 5,4 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς τους φόρους!

Η Lima φαίνεται πως είναι η κάτοχος του συλλεκτικού υπερ-αυτοκινήτου, ωστόσο, δεν αποκλείεται η αντιπροσωπεία να το έχει στήσει όλο αυτό για εμπορικούς σκοπούς. Να σημειώσουμε πως, η Πορτογαλίδα αγωνίζεται στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Lamborghini Super Trofeo με την ομάδα Imperiale Racing, έχοντας ως team-mate τον δοκιμαστή οδηγό της Pagani, Andrea Palma.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης