Τουλάχιστον έναν μήνα θα πρέπει να περιμένουν οι πρώτοι πελάτες της γερμανικής φίρμας για να παραλάβουν το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα, οι παραδόσεις του E-Tron –στη Γερμανία η τιμή εκκίνησης ορίστηκε στα 79.900 ευρώ- θα ξεκινούσαν τον Δεκέμβριο στις μεγάλες αγορές της Ευρώπης, στις ΗΠΑ και την Κίνα.

Ωστόσο, ένα πρόβλημα που προέκυψε με το λογισμικό του αυτοκινήτου κατά την εξέλιξή του, θα καθυστερήσει την έναρξη της διαθεσιμότητας για τέσσερις εβδομάδες. Η Audi το επιβεβαίωσε επίσημα, με τον εκπρόσωπό της να δηλώνει ότι ένα τμήμα του λογισμικού πρέπει να αναβαθμιστεί για να λάβει έγκριση τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, γερμανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως το λανσάρισμα του E-Tron υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει αρκετούς μήνες, καθώς η Audi βρίσκεται ακόμη σε διαπραγματεύσεις με την κορεατική εταιρεία LG Chem – επίσημο προμηθευτή του VW Group – για την τιμή των μπαταριών.

Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στη γερμανική μάρκα, αφού οι παραγγελίες έχουν ξεπεράσει τις 10.000 και η ζήτηση αυξάνεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο ηλεκτροκίνητο SUV της Audi


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης