Η 911 Carrera αποτελεί το όνειρο των περισσότερων οδηγών. Ένα εκπληκτικό sportcar, με εμβληματική σχεδίαση, κορυφαίες επιδόσεις και οδική συμπεριφορά που ισορροπεί μεταξύ της απόλαυσης και της ηδονής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τμήμα Exclusive έκανε πάλι το θαύμα του, δημιουργώντας μια μοναδική έκδοση της «σκληροπυρηνικής» 911 GT3 RS, που θα ενθουσιάσει τους φίλους της μάρκας και των τεσσάρων τροχών. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε έντονο πράσινο χρώμα, εξοπλίζεται με κίτρινες δαγκάνες φρένων, μαύρες ματ ζάντες και μαύρα αυτοκόλλητα.

Εξατομικευμένο είναι και το εσωτερικό, με τις δερμάτινες επενδύσεις, τις πράσινες ραφές και τη μαύρη alcantara να κάνουν τη διαφορά. Αυτά που εντυπωσιάζουν ωστόσο, είναι τα μπάκετ καθίσματα από carbon και το roll-bar.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τροφοδοτείται από τον γνωστό εξακύλινδρο κινητήρα 4.0 λίτρων, απόδοσης 500 ίππων και 460 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK7, το οποίο φέρει αγωνιστικές ρυθμίσεις και λειτουργία «Pit Speed». Οι επιδόσεις είναι «εκρηκτικές», με τα 0-100 να έρχονται σε 3,9 δευτερόλεπτα και τα 0-200 σε 10,9 δευτερόλεπτα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης