Τα Arona, Ateca και Tarraco έκαναν την πρώτη κοινή εμφάνισή τους στη Βαρκελώνη, την πόλη όπου σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν. Πρόκειται για τρία SUV που διακρίνονται για την ξεχωριστή προσωπικότητα, αλλά μοιράζονται το ίδιο DNA και εξοπλίζονται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Seat ακολουθεί κατά πόδας τις τάσεις της εποχής, διαθέτοντας στην γκάμα της μοντέλα που εκφράζουν τον σύγχρονο οδηγό. Το Arona μπορεί να υπερηφανεύεται για τον νεανικό χαρακτήρα του και τις πλούσιες επιλογές εξατομίκευσης, το Ateca για την κομψή σιλουέτα και το νεότερο Tarraco για την πληθωρικότητα και την ευρυχωρία του εσωτερικού.

Τα τρία SUV ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες (μικρό, μεσαίο, μεγάλο), εγγυώνται όμως απόδοση, αξιοπιστία, λειτουργικότητα και δυναμική οδική συμπεριφορά. Διατίθενται με μία ευρεία γκάμα κινητήρων, καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις των υποψήφιων αγοραστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξοπλίζονται με όλα τα βασικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, κάνοντας πιο άνετη και ασφαλή τη ζωή των επιβατών. Μάλιστα, το Tarraco φέρει και τεχνολογία ανίχνευσης πεζών και ποδηλατών με αυτόματο φρενάρισμα. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι  οθόνες αφής και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Δείτε εδώ τα χαρακτηριστικά των τριών SUV


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης