Στην επερχόμενη έκθεση Caravan Salon, που θα πραγματοποιηθεί στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας από τις 26 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου, η VW θα παρουσιάσει τη νέα πρότασή της στην κατηγορία των αυτοκινούμενων motorhome.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο μοντέλο της Volkswagen Commercial Vehicles ονομάζεται California XXL και ουσιαστικά αποτελεί ένα van – τροχόσπιτο. Το όχημα βρίσκεται σε μορφή πρωτότυπου, βασίζεται στο καινούργιο Crafter και έχει εμπνευστεί από το T6 California.

Διαθέτει οτιδήποτε μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα αυτοκινούμενο και απευθύνεται σε όσους λατρεύουν τις δραστηριότητες υπαίθρου και τις εκδρομές. Μπορεί να φιλοξενήσει και να κοιμίσει πέντε άτομα, φέρει αποσπώμενη κουκέτα στην οροφή και ένα τεράστιο κρεβάτι μήκους δύο μέτρων στην καμπίνα που αναδιπλώνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα εμπρός καθίσματα περιστρέφονται κατά 180 μοίρες, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει μπάνιο με ντουζιέρα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, ενσωματωμένη τέντα, ακόμη και παγκάκι!

Το όχημα δεν έχει πάρει ακόμη την έγκριση για παραγωγή, καθώς οι άνθρωποι της VW περιμένουν να δουν την αντίδραση κοινού και ειδικών στην έκθεση του Ντίσελντορφ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης