Διαθέσιμο προς παραγγελία στα νέα Mondeo, S-MAX και Galaxy είναι το νέο σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC3, με την οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 8 ιντσών και τις απεριόριστες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο σύστημα πολυμέσων έχει σχεδιαστεί ώστε να συμπληρώνει πλήρως τα smartphone, προσφέροντας τη βέλτιστη σύνδεση εν κινήσει. Είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, εκπληκτικά γρήγορο στο χειρισμό του και διακρίνεται για τον ευανάγνωστο σχεδιασμό γραφικών. Το λογισμικό μπορεί να αναβαθμιστεί ασύρματα μέσω Wi-Fi και υποστηρίζει πέντε επιπλέον γλώσσες σε σχέση με αυτό που αντικαθιστά.  

Ο χρήστης μπορεί να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο με το αυτοκίνητο και από εκεί να ελέγξει τα βασικά συστήματα με φωνητικές εντολές, όπως το radio-cd, το σύστημα πλοήγησης και κλιματισμού. Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό, είναι πως πιέζοντας απλά ένα κουμπί και λέγοντας «I need a coffee», «I need petrol» ή «I need to park», εντοπίζει τα κοντινότερα καφέ, σταθμούς ανεφοδιασμού καυσίμου, παρκινγκ, σταθμούς τρένων, αεροδρόμια και ξενοδοχεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, μέσω της λειτουργίας SYNC AppLink επιτρέπει την ενεργοποίηση με απλές φωνητικές εντολές μιας σειράς πρωτοποριακών εφαρμογών για smartphone, όπως: 

• MyBoxMan – «Συνεργατική» εφαρμογή μεταφοράς πακέτων
• HearMeOut – Κοινωνικό δίκτυο όπου μπορείτε να μοιράζεστε τη φωνή σας και να ακούτε τους φίλους σας να μιλούν
• AccuWeather – Εφαρμογή που παρέχει στους χρήστες ενημέρωση για τις τελευταίες καιρικές συνθήκες
• Cadena SER – επιτρέπει στους χρήστες να ακούνε προγράμματα του ραδιοφωνικού σταθμού Cadena SER
• Los 40 Principales – Ραδιοφωνικό δίκτυο μουσικής

Δείτε τα νέα Mondeo, S-Max και Galaxy


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης