Στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας δεν υπάρχουν περιθώρια για ευαισθησίες και συναισθήματα. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και κάθε εταιρεία προσπαθεί να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε λάθος της αντίπαλης πλευράς. 

Το σκάνδαλο με τις παραποιήσεις των τιμών εκπομπών ρύπων στα πετρελαιοκίνητα οχήματα του VW Group, έχει προκαλέσει σάλο σε όλο τον κόσμο. Η Fiat Chrysler και η Ford Ιταλίας, θέλοντας να εκμεταλλευτούν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και το κλίμα υποψίας που επικρατεί για το γερμανικό όμιλο, αποφάσισαν να δώσουν επιπλέον κίνητρα στους καταναλωτές, ώστε να ανταλλάξουν το μοντέλο VW, Audi, Seat ή Skoda που έχουν στην κατοχή τους, με ένα από τα δικά τους αυτοκίνητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όποιος ιδιοκτήτης οχήματος που ανήκει στον όμιλο VW, επιλέξει να το αντικαταστήσει με ένα μοντέλο των Alfa Romeo, Abarth, Fiat, Lancia ή Jeep, θα έχει έκπτωση από 500 έως 1.500 ευρώ, επιπλέον των προσφορών που ισχύουν ήδη. 

Πιο συγκεκριμένα, για τα Alfa Romeo Mito, Abarth 500, Fiat 500, Panda και Lancia Ypsilon, η προσφορά είναι 500 ευρώ. Για τα Alfa Romeo Giulietta, Fiat 500X, 500L, 500L Living, Freemont, Qubo και Doblo η προσφορά είναι 750 ευρώ, ενώ στα Jeep Renegade, Cherokee και Grand Cherokee φτάνει τα 1.500 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά της, η Ford προσφέρει σε όλους τους Ιταλούς που έχουν αυτοκίνητο μάρκας VW, Audi, Seat και Skoda, μείωση στην τιμή όλων των μοντέλων της κατά 750 ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης