Το πιο ιδιαίτερο, ξεχωριστό και εκκεντρικό 500αράκι δημιούργησαν οι μηχανικοί της Garage Italia Customs, με την εμφάνισή του να παραπέμπει στο θρυλικό ερωτικό εγχειρίδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο βελτιωτικός οίκος με έδρα το Μιλάνο της Ιταλίας πήρε το κλασικό Fiat 500 και το μετέτρεψε σε έναν καμβά με σκηνές από το Κάμα Σούτρα. Στο αμάξωμα υπάρχουν φιγούρες από το ινδουιστικό κείμενο που γράφτηκε πριν από 2.000 χρόνια, με ζευγάρια να ερωτοτροπούν σε διάφορες στάσεις.

Η ίδια φιλοσοφία ακολουθείται και στο εσωτερικό, με ερωτικά ζάρια να κρέμονται από τον καθρέπτη, χειροπέδες να έχουν τοποθετηθεί στον ουρανό και μαστίγια στις άκρες των καθισμάτων. Το έντονο κόκκινο χρώμα αναδεικνύει το πάθος, με τις κουρτίνες και την επιγραφή ««Adults Only» να προδιαθέτουν τα ζευγάρια για άλλα… κόλπα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 500 Kar_masutra προσφέρεται σε ακόμη μία έκδοση, με ξυλόγλυπτα shunga, γεννητικά όργανα, ροζ και μπεζ επενδύσεις, ερωτικές σκηνές στο ταμπλό και φυσικά τις κόκκινες κουρτίνες.

Η Garage Italia Customs δεν ανακοίνωσε πόσο κοστίζει το απίστευτο δημιούργημά τους, παρά μόνο ότι «η χαρά και ο έρωτας κάνουν καλό στην ψυχή και στο σώμα».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης