Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μία είδηση από αυτές που χρειάζεται να διαβάσεις και δεύτερη φορά για να πειστείς πως δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 13 Μαΐου και γύρω στις 23:30, ένας μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου κινούταν στο Κολοράντο, με 84χλμ./ώρα σε δρόμο που έχει όριο ταχύτητας τα 48χλμ./ώρα. Οι αστυνομικοί έκαναν νόημα στο αυτοκίνητο να σταματήσει, κάτι και το οποίο έκανε, όμως αυτό που αντίκρισαν όταν πλησίασαν για να βεβαιώσουν την παράβαση, δεν έχει προηγούμενο. 

Όπως ανέφεραν οι ίδιοι οι αστυνομικοί, μόλις έφτασαν στο παράθυρο του οδηγού, είδαν τον εμφανώς μεθυσμένο άντρα, να αλλάζει θέσεις με το σκύλο του, ώστε να φανεί πως ο τετράποδος φίλος του ήταν πίσω από το τιμόνι εξαρχής.

Όταν ο άνδρας βγήκε από το όχημα (από τη θέση του συνοδηγού), οι αστυνομικοί του ζήτησαν να πλησιάσει στο μηχάνημα αλκοτέστ. Εκείνος άρχισε να τρέχει, όμως οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν περίπου 20 μέτρα πιο κάτω.
Τελικά κατηγορήθηκε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ή/και ναρκωτικών, οδήγηση με μειωμένη ικανότητα, οδήγηση υπό αναστολή, υπερβολική ταχύτητα και αντίσταση κατά της αρχής Η αστυνομία ανακάλυψε επίσης ότι ο οδηγός είχε δύο εντάλματα σύλληψης στο Pueblo του Κολοράντο, την πόλη προς την οποία κατευθυνόταν την περιπετειώδη νύχτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, ο σκύλος δεν αντιμετωπίζει καμία κατηγορία και η αστυνομία με περίσσια δόση χιούμορ αναφέρει ότι αφέθηκε ελεύθερος με μια απλή προειδοποίηση.  
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης