Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το 2018, η Ferrari επιβεβαίωσε ότι θα λανσάρει στην αγορά το πρώτο SUV της ιστορίας της. Από τότε μέχρι σήμερα, οι Ιταλοί δεν έχουν αφήσει να διαρρεύσει το παραμικρό σχετικά με το αυτοκίνητο. Το 2022 θα το δούμε στους δρόμους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως ονομάζεται Purosangue, βασίζεται σε μια ολοκαίνουρια πλατφόρμα, μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό 4 άτομα και φέρει σύστημα τετρακίνησης. Επίσης, λέγεται ότι τροφοδοτείται από ένα επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύνολο υψηλής απόδοσης, συνδυάζοντας ένα V8 μοτέρ με ηλεκτροκινητήρες.

Πρόσφατα, ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής επιχείρησε να δημιουργήσει με τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας το πολυαναμενόμενο Super Sport SUV των Ιταλών. Ο Giorgi Tedoradze προσπάθησε να μας δώσει μια εικόνα του οχήματος, σύμφωνα με όσα έχει φανταστεί ο ίδιος.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, αν και δεν ξέρουμε κατά πόσο τα σχέδια του συμφωνούν με την πραγματική Purosangue. Όπως και έχει, μας κέντρισε την προσοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το concept είναι ιδιαίτερα επιθετικό, με αιχμηρές γραμμές, επιβλητικό αμάξωμα και σπορτίφ στοιχεία. Η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος είναι αυξημένη, ακολουθώντας τη φιλοσοφία της Lamborghini Urus.

 

Η Ferrari Purosangue δοκιμάζεται σε ακραίες συνθήκες 

Η Ferrari ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης