Η Genesis, η πολυτελής μάρκα της Hyundai, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του μεγάλου premium SUV, ανακοινώνοντας ότι το μοντέλο είναι έτοιμο για την παγκόσμια πρεμιέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο θα λανσαριστεί με το όνομα GV80 και θα τοποθετηθεί απέναντι από τις κορυφαίες προτάσεις της αγοράς, δηλαδή τα BMW X5 και Mercedes GLE. Διακρίνεται για την εντυπωσιακή εμφάνιση, το επιβλητικό αμάξωμα με τη μάσκα σε σχήμα V, την κεκλιμένη οροφή και τα ιδιαίτερα LED φώτα εμπρός – πίσω σε σχήμα παράλληλων μπαρών.

Στο εσωτερικό, οι Κορεάτες έχουν ανέβει δύο σκαλοπάτια πάνω. Υψηλής ποιότητα υλικά, όπως δέρμα και ξύλο καλύπτουν το ταμπλό, την κονσόλα και τις πόρτες. Στο κέντρο δεσπόζει μία μεγάλη οθόνη αφής, ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός, ενώ μία ακόμη οθόνη είναι τοποθετημένη στο κάτω τμήμα της κονσόλας, φιλοξενώντας το σύστημα κλιματισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σαλόνι υπάρχουν τρεις σειρές καθισμάτων, με το πακέτο τεχνολογιών να ενσωματώνει πληθώρα συστημάτων άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές του Genesis GV80 και τον χρόνο λανσαρίσματος στις αγορές, θα δοθούν το επόμενο διάστημα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης