Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το εργοστάσιο της γερμανικής φίρμας στο Ingolstadt άνοιξε τις πύλες του προκειμένου να υποδεχθεί τη νέα γενιά του premium μικρομεσαίου hatchback.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παραγωγή του καινούριου A3 Sportback ξεκίνησε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Audi, με τους εργαζομένους και τα στελέχη της εταιρείας να διοργανώνουν μία μικρή γιορτή στο κεντρικό κτήριο και να φωτογραφίζονται δίπλα στην πρώτη μονάδα του μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παραγγελίες για το αυτοκίνητο έχουν ανοίξει σε κάποιες αγορές, με το λανσάρισμα να ξεκινά από τη Γερμανία τον Μάιο. Στην Ελλάδα αναμένεται να έρθει μέσα στο καλοκαίρι, με τις τιμές να ανακοινώνονται λίγο πριν την έναρξη της εμπορικής του πορείας.

Το A3 Sportback θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ευρώπη με τον 1.5 TFSI κινητήρα βενζίνης των 150 ίππων και τον 2.0 TDI απόδοσης 116 και 150 ίππων. Τα μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το αυτόματο επτάρι S tronic και κίνηση στους εμπρός τροχούς. Αργότερα θα δούμε κι άλλες εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένων των εξηλεκτρισμένων συστημάτων κίνησης και των εκδόσεων quattro.

Διαβάστε επίσης: Σπορτίφ και ψηφιακό το νέο Audi A3 Sportback

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης