Επιμέλεια:Περικλής Χαλάτσης

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελείτο από 165 μέλη, που εκπροσωπούν εταιρείες με περισσότερα από 200.000 οχήματα στους στόλους τους. Ανάμεσα στα 165 μέλη που ψήφισαν ήταν και δημοσιογράφοι από ευρωπαϊκά περιοδικά “fleet”. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από αυτόν το διαγωνισμό η Skoda Auto έφυγε με ψηλά το κεφάλι αφού κυριάρχησε στον ετήσιο διαγωνισμό βραβείων «Εταιρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς», που διοργανώνει ανελλιπώς στη Γερμανία από το 1999, το έγκυρο περιοδικό “firmenauto”.

Συνολικά απονεμήθηκαν βραβεία σε 20 επιμέρους κατηγορίες. Από αυτά,τα επτά βραβεία τα κέρδισε η SKODA AUTO και ανέβασε το συνολικό αριθμό των βραβείων που έχει κατακτήσει σε 35!

Δεν είναι τυχαίο ότι η SKODA παρουσιάζει διαρκή άνοδο στην ιδιαίτερα απαιτητική γερμανική αγορά εταιρικών αυτοκινήτων την τελευταία πενταετία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βραβεία ως καλύτερα εισαγόμενα αυτοκίνητα στη γερμανική αγορά κατέκτησαν στις κατηγορίες τους τα SKODA SUPERB και SUPERB iV, η νέα OCTAVIA – μάλιστα για 11η συνεχόμενη χρονιά – καθώς και τα τέσσερα SUV της SKODA, τα KAMIQ, KAROQ, KODIAQ και το ηλεκτρικό ENYAQ iV. 

Τα αυτοκίνητα της Skoda διακρίθηκαν για την εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής, την αξιοπιστία, την τεχνολογία και το υψηλό επίπεδο ασφάλειας και άνεσης.

Τα σχόλια της επιτροπής για τα αυτοκίνητα της Skoda: 

–    «Η νέα OCTAVIA διαθέτει εντυπωσιακά μεγάλη γκάμα κινητήριων συστημάτων, ικανοποιώντας κάθε πιθανή ανάγκη και επιθυμία – εκδόσεις πετρελαίου, βενζίνης, φυσικού αερίου CNG αλλά και mild hybrid και plug-in hybrid.» 

–    «Όλα τα μοντέλα προσφέρουν τις πιο σύγχρονες λύσεις συστημάτων infotainment και συνδεσιμότητας, κάνοντας τη ζωή κάθε εταιρικού στελέχους πιο εύκολη.»

–    «Τα μοντέλα της SKODA προσφέρουν εξαιρετική ενεργητική και παθητική ασφάλεια, με τα πιο καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης στη διάθεση του οδηγού.»

–    «Τα SUV της SKODA καλύπτουν εντυπωσιακά ολόκληρο το εύρος μεγέθους: KAMIQ για μοντέλα έως 4,30 μ., KAROQ έως 4,50 μ., KODIAQ έως τα 4,80 μ.,ενώ το SKODA ENYAQ iV αποτελεί την ισχυρή παρουσία της μάρκας στα ηλεκτρικά SUV.»

Για το 2020, η Skoda που ανήκει στο Volkswagen Group αύξησε το μερίδιο αγοράς της στο 8,6% και έφτασε στην 5η θέση σε πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στη Γερμανία.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης