Τα τελευταία δύο χρόνια παρατηρείται στροφή των καταναλωτών από τα μεγάλα στα μικρά οχήματα ελευθέρου χρόνου (SUV). Το φαινόμενο είναι πολύ έντονο στην Ελλάδα, κάτι που αποδεικνύεται από τις πωλήσεις της συγκεκριμένης κατηγορίας, οι οποίες έχουν πέσει αισθητά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Trax αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των μικρών SUV

Τη δική της πρόταση στη… δοκιμαζόμενη κατηγορία των 4×4 θα έχει σε λίγους μήνες η Chevrolet, η οποία θα λανσάρει στην αγορά το ολοκαίνουργιο Trax. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο με τρεις κινητήρες, έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 1.4 λίτρων με ισχύ 140 ίππων και ροπή 200Nm, έναν δεύτερο βενζίνης 1.6 λίτρων με απόδοση 115 ίππους και 155Nm ροπή, ενώ θα υπάρχει και ένας turbo πετρελαιοκινητήρας 1.7 λίτρων με απόδοση 130 ίππους και 300Nm ροπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εσωτερικό του νέου Chevrolet Trax

Το Trax διαθέτει μόνιμη τετρακίνηση (AWD) κατ’ επιλογήν στα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 1.4 λίτρων και τον πετρελαιοκινητήρα 1.7 λίτρων. Το μήκος του φτάνει τα 4,25 και το πλάτος τα 1,77 μέτρα. Να σημειώσουμε ότι εκτός από το Trax η Chevrolet κατασκευάζει αρκετά  SUV, τα περισσότερα άγνωστα στους Έλληνες οδηγούς. Έτσι, εκτός από το Captiva, η αμερικανική εταιρεία περιλαμβάνει στην γκάμα της τα Avalanche, Colorado, Equinox, Silverado, Suburban, Tahoe και Traverse.

Σπορ σχεδίαση για το αμερικανικό όχημα ελευθέρου χρόνου

Με κινητήρα 1.4 turbo και 140 ίππους η επιτυχία του θεωρείται δεδομένη…

Το Chevrolet Trax όπως φαίνεται από πίσω


Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης