Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η Ford επιβεβαίωσε ότι η ειδική έκδοση Mach 1 του εμβληματικού muscle car επιστρέφει στην αγορά έπειτα από 51 ολόκληρα χρόνια. Παράλληλα, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες και ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Mustang Mach 1 θα αντικαταστήσει την Bullitt, τιμώντας την σπουδαία κληρονομιά της και προσφέροντας στους κατόχους μια μοναδική εμπειρία οδήγησης. Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, πρόκειται για την πιο ισχυρή και ικανή Mustang που έχει βγει στην παραγωγή, ένα αυθεντικό sportcar με εντυπωσιακή εμφάνιση και εκπληκτικές επιδόσεις.

Για την κίνηση φροντίζει μία αναβαθμισμένη εκδοχή του V8 5.0 λίτρων κινητήρα, αποδίδοντας σύμφωνα με τις φήμες πάνω από 500 ίππους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, το αυτοκίνητο φέρει roll-cage στην καμπίνα, αγωνιστικού τύπου καθίσματα της Sparco, κόκκινες εξαπίστονες δαγκάνες της Brembo, μεγαλύτερη πτέρυγα πίσω και διαχύτη με τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης. Επίσης, πατά σε ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 διαστάσεων 305/30 με ζάντες 19 ιντσών.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης