Ριζικά αναβαθμισμένο, με πιο δυναμική σχεδίαση, καλύτερη ποιότητα κατασκευής, αποδοτικούς κινητήρες και βελτιωμένη οδική συμπεριφορά, είναι το νέο Opel Astra.

Η έβδομη γενιά του δημοφιλούς γερμανικού μοντέλου αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της, το 2015. Οι άνθρωποι της Opel πραγματοποιούν αυτή την περίοδο τις δοκιμές εξέλιξης, προσπαθώντας να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την εικόνα του αυτοκίνητου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες Γερμανικών Μέσων, το νέο Astra υιοθετεί πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το πρωτότυπο Monza, έχοντας πιο αιχμηρό και σύγχρονο design. Η Opel αποφάσισε να αφήσει κατά μέρος τις όποιος συντηρητικές καταβολές του παρελθόντος, προσδίδοντας στο αυτοκίνητο, επιθετική μορφή.

Σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, έχει πολύ καλύτερη αεροδυναμική και το βάρος έχει μειωθεί σημαντικά, προς όφελος της οδικής συμπεριφοράς, των επιδόσεων και της κατανάλωσης. Όσο για τους κινητήρες, η λογική λέει ότι θα τοποθετηθούν οι νέοι 1.6 turbo βενζίνης και diesel, καθώς και ο τρικύλινδρος 1.0 SIDI με τους 115 ίππους.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης