Το δημοφιλές SUV της βαυαρικής φίρμας, δέχθηκε την απαραίτητη φροντίδα από τους σχεδιαστές και μηχανικούς, και είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του στους ευρωπαϊκούς δρόμους πιο ολοκληρωμένο από ποτέ.

Η ανανεωμένη Χ3, φέρει νέους προφυλακτήρες και φώτα, ανασχεδιασμένους καθρέπτες, νέα σχέδια ζαντών και περισσότερες επιλογές στη χρωματική παλέτα. Επίσης, προσφέρεται προαιρετικά με δύο πακέτα (xLine και Μ Sport), προσδίδοντας στο αυτοκίνητο επιπλέον δυναμισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές εντοπίζονται στην ποιότητα των υλικών, το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων «infotainment» και το iDrive, ενώ στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται πλέον και η τεχνολογία «Smart Opener», επιτρέποντας σε οδηγό και επιβάτες να ανοίξουν την πίσω πόρτα αυτόματα, με το πέρασμα του ποδιού κάτω από αυτή.

Για την κίνηση του δημοφιλούς SUV, φροντίζει ο καινούργιος δίλιτρος diesel κινητήρας των 190 ίππων και 400 Nm ροπής της έκδοσης Χ3 xDrive20d, ο οικονομικότερος, επίσης 2.0 λίτρων της πισωκίνητης sDrive18d με τους 150 ίππους, ο βενζινοκινητήρας της xDrive28i με τους 245 ίππους και ο κορυφαίος εξακύλινδρος 3.0 TwinPower Turbo της xDrive35i, με τους 313 ίππους.

Όλοι οι κινητήρες είναι προδιαγραφών Euro6 και συνδυάζονται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή το αυτόματο 8αρι. Η πρεμιέρα του μοντέλου θα γίνει στην έκθεση της Γενεύης, με το εμπορικό λανσάρισμα να ξεκινά λίγους μήνες μετά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης